De ce HepaStopForte?

HepaStopForte

Prin formula sa naturală, HepaStopForte acționează sinergic la nivelul întregului organism, atunci când ficatul se află într-o situație limită, Hepatită B sau C, Hepatită virală acută, Hepatită virală cronică, Ciroză hepatică, Ficat Gras, Hemangioame hepatice, Balonare, Constipatie, Reflux gastroesofagian, Reflux Biliar, Retentie de lichid in abdomen sau la nivelul picioarelor,toxicitate ridicată cauzată de substanțe chimice sau alcool, asigurând ficatului un aport de subtanțe active naturale, astfel ficatul inhibă toxinele sau virușii hepatici în mod natural și se poate regenera mai repede și mai bine, reînoind celulele bolnave cu celule sănătoase care pot contracara pe termen lung efectele nocive ale toxinelor și multiplicarea necontrolată a virușilor hepatici.

HepaStopForte este un produs premium pentru ficat, cu un conținut optim de extracte naturale active atent selecționate pentru persoanelor aflate sub o afecțiune hepatică, dar și pentru persoanele interesate de prevenție, fiindcă stim cu toții că alimentele pe care le consumăm nu sunt tocmai cele mai sănătoase, aerul pe care îl respirăm este poluat , apa pe care o bem poate conține reziduri chimice utilizate în agricultură, iar stresul ne afectează pe toți

Ficatul este primul care suferă și o dată cu el întregul organism. Pentra a veni în sprijinul ficatului afectat, HepaStopForte prin formula sa completă are un impact major asupra sănătății ficatului, în detoxifierea eficientă a celulei hepatice și implicit a întregului organism, la purificarea sângelui și implicit a fiecarui organ în parte, când suferim de Hepatită sau alte boli de ficat, când avem probleme cu digestia, balonarea, constipația sau dureri de ficat, când ne simțim obosiți și fără energie și vrem să ajutăm organismul să îsi mențină energia optimă în fiecare moment al zilei sau când vrem să prevenim efectele dăunatoare ale radicalilor liberi.

HepaStopForte este un supliment natural cu o compoziție hepatoprotectoare, poate crește raspunsul imun al organismului în lupta cu o serie de factori externi dăunatori pentru noi, sistemul imunitar astfel poate inhiba dezvoltarea unor celule anormale cu o direcție clară către stomac, ficat, pancreas, sân, piele, prostată sau colon.

HepaStopForte este un supliment natural cu o compoziție hepatoprotectoare, poate crește raspunsul imun al organismului în lupta cu o serie de factori externi dăunatori pentru noi, sistemul imunitar astfel poate inhiba dezvoltarea unor celule anormale cu o direcție clară către stomac, ficat, pancreas, sân, piele, prostată sau colon.

Cum ne ajută HepaStopForte?

Ficatul este organul complex al organismului, care trebuie protejat în permanență, însă, cu atât mai mult în perioadele solicitante din punct de vedere psihic și fizic. Întotdeauna un stil de viață dezechilibrat pronunțat prin oboseală acumulată, stres, consum în exces de alcool, dar și lipsa odihnei poate duce și la apariția anumitor afecțiuni la nivelul ficatului.In medicina alternativă orice tip de boală inclusiv hepatita este tratabilă, la fel si restabilirea funcționării normale a ficatului.

HepaStopForte prin formula sa inovatoare sprijină mecanismele naturale astfel încât ficatul iși reface în mod natural structura celulară utilizând informația genetică a celulelor hepatice sănătoase în procesul de regenerare, celulele noi formate în mod normal nu vor mai purta virusul hepatic. Cele infectate sunt eliminate din organism cu ajutorul sistemului imunitar, atunci când el funcționează în parametrii optimi.

HepaStopForte se poate administra de asemenea și în insuficiență hepatică, hepatită, ficat obosit sau intoxicat, ciroză, dar și pentru menținerea sănătoasă a ficatului ca un protector si regenator hepatic natural prin aportul de vitamine si minerale de care corpul are nevoie, regăsit în catina incasă din compoziția HepaStopForte. Astragalusul un alt element important din fomrula HepaStopForte elimină stările de oboseală și are un rol puternic antioxidant si puternic energizant, protejând celulele hepatice și influentând în mod favorabil funcția de detoxifiere a ficatului.

Produs premium pentru ficat

Bucura-te de un conținut optim de extracte naturale active atent selecționate pentru persoanelor aflate sub o afecțiune hepatică, dar și pentru persoanele interesate de prevenție.

Produs 100% Natural

Asigura ficatului tau un aport de subtanțe active naturale, astfel ficatul inhibă toxinele sau virușii hepatici în mod natural și se poate regenera mai repede și mai bine.

Efecte rapide

In doar două săptămâni de la începerea administrării HepaStopForte poti sa te bucuri de beneficiile HepaStopForte - un plus de energie, durerile de ficat se diminueaza etc.

HepaStopForte, produs de încredere
pentru ficat realizat numai din extracte naturale

Damiana (Turnera diffusa)

Cunoscută drept planta mayașilor este bogată în tanini, rășini, guma, alcaloizi, flavonoide, ce au rolul nu doar de a stimula apetitul general, ci și de a crește secrețiile gastrice dar si cele hepatice. Mai mult de atat, această planta este un tonic general, cu efect antidepresiv și anxiolitic în lupta cu oboseala sau starile apatice generate de boală. Printre beneficiile acestei plante se numară și reducerea riscului de acumulare de lichid si totodata este de folos pacientilor cu ciroza cu ascita pentru ca are efect diuretic , are proprietatea de a usura problemele digestive și a elimina constipația asociata cu alte afecțiuni ale ficatului, poate ajuta femeile in perioada menopauzei, ajuta in depresie, epuizări nervoase, anxietate cauzata de boală. In medicina chineza Damianei este folosita si în astm, bronșită, diabet, dizenterie si migrene.

Sunătoarea (Hypericum Perforatum T)

Ajuta sistemul imunitar atunci cand ficatul este infectat,maiales ca hepatita are tendința să evolueze către hepatită cronică în peste 80 % din cazuri fără macar să dea vreun simptom de cele mai multe ori. Cu un conținut bogat de uleiuri volatile, favonoide, hiperină, acizi organici, între care cafeic, clorogenic, dar și taninuri, derviați antracenici, colină, betacaroten, fitoncide, poate reduce aciditatea gastrică și poate ajuta la creșterea cantitatii de sânge ce trece prin ficat, ajutatoare in cazul îngălbenirii feței sau a ochilor, se poate administra in majoritatea afcetiunilor hepatice fiind si un tonic pentru psihicul bolnavului prin efectul de relaxare. Sunatoarea are, de asemenea, efect antiseptic, calmant, antiinflamator, decongestiv, dezinfectant, astringent, antidiareic și cicatrizant, ce ajută organismul in simptome de răceală, febră, dureri musculare, oboseală și tulburări de natura emotionala.

Astragalus (Membranaceus Bunge)

Este ingredientul cheie din formula HepaStopForte care poate sa ajute ficatul să functioneze corect,sa se detoxifieze si sa se regenereze singur si natural, asigurand un suport de calitate totodata sistemului imunitar in cazul infectiei cu Hepatita. Astragalus are un conținut bogat de saponine și flavonoide, ce sunt recunoscute pentru proprietatile antioxidante,hepatoprotectoare și stimulente ale sistemului imunitar. Utilizat în medicina tradițională chineză pentru că întărește si echilibrează energia corpului, Astragalus ajută și la reglarea funcției renale pentru eliminarea toxinelor. Printre efectele benefice ale acestei plante se numară și proprietatea de a spori rezistența la frig și de a ajuta bărbații care se confruntă cu probleme de fertilitate.

Cătina Incașă (Phisalis Spp.)

Este un ingredient important ce vitaminizează ficatul prin aportului bogat de vitaminE pe care îl oferă. Mai mult de atât, poate reduce inflamația in caz de infectie cu Hepatita C sau B , datorită vitaminei P. Poate sa contribuie la eliminarea proceselor oxidative si la intarirea sistemului imunitar pentru a putea gestiona corespunzator viremia. Continutul mineral bogat ajuta procesele naturale de regenerare si rejuvenare ale ficatului afectat de virusul hepatitic, poate sa amelioreze unele simptome de tulburări gastrointestinale sau erupții la nivelul pielii cauzate de boala de ficat, prin continutul de calciu, fier, fosfor, carotenoide și polizaharide, compuși ce au de asemenea proprietatea de a ajuta imunitatea in cazul infectiei cu Hepatita C.

Cei 18 aminoacizi dintre care opt esențiali alături de melatonină reduc riscul de deteriorare celulara si creste capacitatea de protectie a organismului. Se poate utiliza sub forma de extract in caz de hepatita, afectiuni degenerative, astm malarie, reumatism, dermatitasi guta.

Brusturele (Arctium Lappa)

Este un alt ingredient ce face parte din formula HepaStopForte si care poate apăra organismul de efectele unor substanţe nocive, precum tutunul şi alcoolul, şi stimulează funcţia hepato-biliară. Poate ajuta la creșterea numărului de anticorpi pe care organismul îi fabrică împotriva virusului hepatic si sustine răspunsul imun al organismului împotriva virusului hepatic, grație unei substanțe arctiozida, dar si a vitaminelor B și conținutului bogat în inulină, săruri de potasiu și tanină, este hepatoprotector, antibacterian, antifungic. In medicina chineza este folosit si in caz de diabet in gestionarea indicelui glicemic.

Busuiocul de câmp (Prunella Vulgaris)

Cunoscut pentru proprietățile benefice in cazul unor infecții hepatita, sau in caz de abuz alcoolic, contribuie la eliminarea substanțelor toxice și a diverselor chimicale care ajung in ficat, este folosit in medicina asiatica in boli autoimune, probleme ale căilor biliare, ischemie hepatica. Tot in medicina traditionala chinezeasca este utilizat in afectiunile tumorale si in cele hepatice pentru ca se pare ca ar avea o influenta pozitiva asupra imunitatii, tulburărilor gastrointestinale inflamațiilor.

HepaStopForte

Ce spun clientii nostri

"Am început sa iau de 10 zile, 4 bucăți pe zi, 2 dimineața si 2 seara după mese ...este extraordinar tratamentul, transaminazele îmi sint foarte bune. Va mulțumesc..."
Lavinia Ina Similie
"Va multumesc pentru aceste produse extraordinare si eficiente, cand viata se scurgea din mine am mai primit o sansa la viata datorita produselor dumneavoastra de care m-am temut la inceput."
Alexandru Stoian
"Merg cu acest tratament de 2 luni. Pot sa spun ca nu mai obosesc am pofta de mâncare si chiar pot sa stau la soare si chiar sa fac treaba pe lângă casa. Il recomand tuturor cu afecțiuni hepatice (hepatita tip b, c, cronica). Multumesc celor care l-au produs si celor care l-au adus în țară."
Anton Mandoiu
"La inceput imi era teama dar mi-am zis ca trebuie sa-l urmez si ma simt mai bine."
Rodica Dobre
"Recomand tuturor celor care sufera de hepatita C acest tratament naturist cu Hepastop Forte si LifeNrg, dupa 7 luni de tratament am invins acest virus nenorocit."
Dorin Dumbrava
"Urmez acest tratament de 45 zile și mă simt minunat, am făcut analizele fiind internată în spital (mă internez periodic) - medicul meu a rămas impresionat plăcut când analizele au modificări în bine. O să urmez acest tratament 6 luni - medicul meu știe, m-a încurajat, dar urmez și medicina dată de medic. Sfatuiec tuturor celor ce sufera să-l urmeze cu încredere ...eu am simțit pe mine!"
Chiraca Raducanu
"Este foarte bun il urmez si eu de 10 zile si pot spune ca ma simt mai bine !!!!"
Ortenzia Stoean
"E o adevărată minune și eu l-am inceput și mă simt minunat, dorm, mănânc și nu mai am greața!"
Chiraca Raducanu